Το HotelsCombined αναγνωρίζει το Idili ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Το HotelsCombined αναγνωρίζει το παραδοσιακό σπίτι Idili ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Το HotelsCombined είναι ένας ιστότοπος σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων που αναγνωρίστηκε ως καλύτερος ιστότοπος κρατήσεων ξενοδοχείων δύο συνεχόμενα έτη για το 2020 και το 2021 από τον Frommer's.

Το HotelsCombined που ανήκει στην KAYAK, επέλεξε το παραδοσιακό σπίτι Idili για να λάβει το επίσημο βραβείο αναγνώρισης αριστείας. Αυτή η επιλογή προήλθε από εκτενείς έρευνες του HotelsCombined χρησιμοποιώντας δεδομένα από εκατομμύρια κριτικές επισκεπτών για ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων στην Ελλάδα.

Το Idili Traditional House παρήγαγε με συνέπεια υψηλή βαθμολογία ικανοποίησης μεταξύ των επισκεπτών και των ειδικών της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Το Idili Traditional House συμμετέχει τώρα σε μια ελίτ ομάδα ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο που έχουν βραβευτεί με την Αναγνώριση Αριστείας HotelsCombined.

HotelsCombined Award

Αυτή η αποκλειστική συλλογή καταλυμάτων υψηλής βαθμολογίας έχει επιλεγεί χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων, όπως η ποιότητα και η συνέπεια των κριτικών, η απουσία επαναλαμβανόμενων ή άλυτων ζητημάτων με τους πελάτες, η δημοτικότητα του καταλύματος και, φυσικά, η συνολική βαθμολογία που προκύπτει.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Το Idili Traditional House έχει αποδείξει τη θέση του ανάμεσά τους με αυτό το βραβείο και τη δέσμευσή του να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους επισκέπτες , δήλωσε η Melinda Balazs, διευθύντρια προγράμματος βραβείων ξενοδοχείων στο HotelsCombined.

Με το HotelsCombined, 30 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκουν τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων διαθέσιμες στο διαδίκτυο κάθε μήνα.

Το HotelsCombined Recognition of Excellence Award καθιστά ακόμη πιο εύκολο για τους ταξιδιώτες να βρουν τα κορυφαία ξενοδοχεία για εξυπηρέτηση πελατών και να εγγυηθούν την καλύτερη αξία για τα χρήματά τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.hotelscombined.com