Βραβείο αξιολόγησης ταξιδιωτών Booking.com 2021

Αγαπητέ Συνεργάτη,

Θέλω να σας συγχαρώ προσωπικά για το βραβείο Traveller Review Award για το 2021.

Το 2020 ήταν μια χρονιά με πολλές προκλήσεις και με περιορισμένες ευκαιρίες για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι τα ταξίδια που κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν οι επισκέπτες σας είχαν περισσότερη σημασία από πότε για αυτούς.

Από πλευρά σας ανταποκριθήκατε στις προσδοκίες τους. Οι εξαιρετικές βαθμολογίες σχολίων που συγκεντρώνατε σταθερά την προηγούμενη χρονιά αποδεικνύουν πόσο εκτιμούν οι επισκέπτες σας όσα κάνατε για εκείνους.

Το εκτιμούμε και εμείς από πλευράς μας. Ολόκληρη η ομάδα της Booking.com άλλα και εγώ προσωπικά είμαστε, όπως πάντα, ευγνώμονες για την αφοσίωση που δείχνετε ώστε να προσφέρετε στους ταξιδιώτες εξαιρετική φιλοξενία.

Booking.com Βραβείο

Αξίζει να γιορτάσετε το επίτευγμα σας. Σας παροτρύνω να μοιραστείτε τα νέα για το βραβείο Traveller Review Award στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο κατάλυμα σας αλλά και στην πλατφόρμα μας.

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το hashtag #TravellerReviewAwards2021 και να μας αναφέρετε με το @bookingcom για να γιορτάσουμε και εμείς μαζί σας.

Καθώς προχωράμε στο 2021, είμαι ενθουσιασμένος για τις ευκαιρίες που θα έρθουν. Ανυπομονώ να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας καθώς θα συμβάλουμε από κοινού στην ανάκαμψη του ταξιδιωτικού κλάδου.

Από όλους εμάς στη Booking.com, ευχαριστούμε και πάλι για τη συνεργασία και την απαράμιλλη φιλοξενία σας.

Με εκτίμηση,
Glenn Fogel
President Chief Executive Officer
Booking.com